Od ulice do dekice za jednu macu nije dalek put, ako imaš malo dobre volje, ljubavi i komadić prostora. Nažalost, to nije dovoljno…
Ponekad su mace bolesne ili ozlijeđene pa trebaju veterinarsku skrb, ponekad su nesocijalizirane pa trebaju ekstra dozu ljubavi i brige,
ali svima im je jedno zajedničko – sve trebaju HRANU i PIJESAK.
Sa preko stotinu mačaka na skrbi, postalo nam je iznimno teško osigurati im i ono što im je osnovno.
Zato – budi njihova Dobra vila!

Prosječnoj maci na našoj skrbi potrebno je 120kn mjesečno za hranu i pijesak. U tih 120kn uračunate su 2kg suhe hrane, 15 vrećica/pašteta mokre hrane i jedna vreća peleta za mačji wc.
Svu hranu kupujemo na veliko i na akcijama, pa tako možemo kupiti više kvalitetne hrane za manje novaca i samim time dobro nahraniti više maca.

 pravasapa_budi-moja-dobra-vila

Kako se postaje Dobra vila?

Jednostavno, javi nam se u inbox ili ispunite kontakt obrazac!
Dobra vila postaješ kad uplatiš jednokratnu donaciju od 120kn. Time izravno omogućuješ da maca koju si odabrao/la ima hrane i pijeska za sljedećih mjesec dana.
Kako bismo osigurali da svaka maca ima jednu Dobru vilu za taj mjesec, prije uplate javi nam se u inbox da dogovorimo detalje.
Apeliramo na Dobre vile da biraju mace koje duže čekaju dom ili su teže udomljive…, a ukoliko se maca udomi taj mjesec, preusmjerit ćemo vilenjačku donaciju na neku drugu macu koja je s njom na smještaju.

Napominjemo da Dobre vile svoju donaciju nisu dužne nastaviti uplaćivati i ostale mjesece, bez obzira na to udomila se maca ili ne. Vilenjačke donacije su na mjesečnoj bazi i ne obvezuju vas na duži period.

Hvala svima koji će se uključiti.

Za sve nejasnoće, slobodno nas kontaktirajte.